Nieuw: persoonlijk pensioengesprek

Nieuw: persoonlijk pensioengesprek

Ben je 62 en wil je informatie over keuzes voor je pensioen bij Pensioenfonds TNO? Plan een persoonlijk pensioengesprek met de pensioenconsulenten van AZL

 Word je bijna 62 en ben je aan het oriënteren op je pensioen en wil je informatie over de pensioenkeuzes? Pensioenfonds TNO biedt speciaal voor 62-jarigen de mogelijkheid voor een persoonlijk pensioengesprek. Dat is nieuw en wel zo fijn.

Exclusief voor 62-jarigen
Als je 62 wordt ontvang je automatisch een uitnodiging voor een persoonlijk pensioengesprek.
Je kunt de pensioenconsulenten van AZL dan mailen voor een afspraak (spreekuur@azl.eu). Het pensioengesprek kan via Teams of periodiek op locatie en zowel overdag als ’s avonds. Ben je jonger dan 62? Dan moet je nog even geduld hebben; deze service is vooralsnog exclusief voor 62-jarigen.

Wat kun je verwachten?
Allereerst krijg je een helder beeld van je huidige financiële situatie. Daarna wordt stil gestaan bij je financiële situatie als je met pensioen/AOW gaat. Vervolgens worden de scenario’s besproken die mogelijk zijn om (gedeeltelijk) eerder met pensioen te gaan. De Pensioenplanner wordt bij het bespreken van de keuzemogelijkheden gebruikt. Tot slot krijg je op hoofdlijnen informatie over de financiële impact van pensioenregelingen elders, lijfrente, hypotheek en belastingen.

Keuzes maken
Uiteraard krijg je na het gesprek een overzicht van de pensioenscenario’s die besproken zijn. Mocht je na afloop nog aanvullende vragen hebben, dan kun je de pensioenconsulent uiteraard mailen. Op deze manier kun je weloverwogen keuzes maken voor jouw pensioen. Zo’n keuze maak je immers maar één keer.

Ben je ouder dan 62 en had je ook graag gebruikgemaakt van deze service? Neem dan contact op met AZL (spreekuur@azl.eu) en informeer naar de mogelijkheden.