Lees de nieuwe Life & Pension

Lees de nieuwe Life & Pension

In deze zomereditie van ons magazine nemen we je mee naar de highlights van afgelopen jaar. Dat doen we dit jaar op een speciale manier.
We hebben de mooiste verhalen van 2023 voor je op een rij gezet. Daarnaast is er het interview met Peter de Haan en het interview met Theo Camps. Natuurlijk ontbreken de cijfers ook niet; het is goed om te weten hoe Pensioenfonds TNO ervoor staat. En als extra item is er het verhaal van Ben: 40 jaar TNO en 40 jaar met pensioen. Samen halen we mooie herinneringen op.

Dat en meer lees je in deze Jaarverslag Special. Ga naar het magazine op www.lifeandpension.pensioenfondstno.nl. Of bekijk de verkorte editie zoals die binnenkort op papier verschijnt.

Ontvang je de Life & Pension nog per post?
Stap over naar de digitale editie. Je ontvangt dan voortaan een e-mail met een link naar de nieuwste, digitale Life & Pension.

  • Het scheelt een hoop papier
  • De online editie is uitgebreider
  • Sneller op de hoogte van belangrijk nieuws

Je regelt het in een paar stappen. Log op deze site rechtsboven in bij ‘Mijn Pensioen’ met je DigiD. Meld je vervolgens bij ‘Mijn gegevens’ aan voor online communicatie en vul je mailadres in. Zo eenvoudig is het.