Persoonlijk pensioengesprek: ook voor 62+

Persoonlijk pensioengesprek: ook voor 62+

Ook iedereen ouder dan 62 jaar is uitgenodigd voor een persoonlijk pensioengesprek met een van onze adviseurs van AZL, onze pensioenuitvoerder.

Nieuw dit jaar van Pensioenfonds TNO is het pensioengesprek voor iedereen die 62 jaar wordt. Ben je ouder dan 62 en had je ook graag gebruikgemaakt van deze service? Dat begrijpen we. We hebben daarom ook iedereen die ouder is per mail dit aanbod gemaild.

Wel is een excuus van ons op z’n plaats, want mogelijk waren we iets te enthousiast met die mail. In het onderwerp van de mail voor iedereen die ouder is dan 62 stond per ongeluk ‘gefeliciteerd met je 62ste verjaardag’. Dat klopt natuurlijk niet. We zijn daar met zijn allen niet alert op geweest. Onze excuses daarvoor. We hebben alle betrokkenen een nieuwe uitnodiging gestuurd.

Wat kun je verwachten tijdens het pensioengesprek?
Tijdens een persoonlijk pensioengesprek (via Teams) kun je al je vragen stellen over je opgebouwde pensioen bij Pensioenfonds TNO. Zo’n gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Het kost niets. Na afloop van het gesprek weet je:

  • wanneer je met pensioen kunt;
  • of gedeeltelijk met pensioen gaan een mogelijkheid voor jou is;
  • of later met pensioen gaan handig is.

Dus wil je ook informatie over keuzes rondom je pensioen en ben je 62 jaar of ouder? Neem dan contact op met AZL (spreekuur@azl.eu) en informeer naar de mogelijkheden.